ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΚΡΑΣ ΧΕΙΡΟΣ

  • ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ ΦΑΛΑΓΓΑΣ
  • ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ ΜΕΤΑΚΑΡΠΙΟΥ
  • ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ ΟΣΤΑΡΙΩΝ ΚΑΡΠΟΥ
  • ΑΡΘΡΟΔΕΣΕΙΣ ΟΣΤΑΡΙΩΝ ΚΑΡΠΟΥ
  • ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΟΣΤΕΟΣΥΝΘΕΣΗ ΔΑΚΤΥΛΩΝ

Το χέρι, που αποτελείται από ένα πλήθος δομών : οστά, μύες, συνδέσμους, τένοντες, αρθρώσεις και νεύρα, είναι ένα από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα μέρη του ανθρώπινου μυοσκελετικού συστήματος. Τα κατάγματα χεριού αφορούν τα μικρά οστά των δακτύλων (φάλαγγες) και τα μακριά οστά μέσα στην παλάμη (μετακάρπια). Η χειρουργική αντιμετώπιση έχει στόχο την διαχείριση των καταγμάτων και αρθροδέσεων των φαλάγγων και των μετακαρπίων και την επαναφορά της λειτουργικότητα το ταχύτερο δυνατόν. Στην εσωτερική οστεοσύνθεση αυτό επιτυγχάνεται με την ανοικτή ανάταξη του κατάγματος και σταθεροποίησή του με εμφύτευση / τοποθέτηση ειδικών πλακών τιτανίου με βίδες σε διάφορα σχέδια και μήκη που προσαρμόζονται στη γεωμετρία των οστών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: Hand

Στην εξωτερική οστεοσύνθεση, ειδικές συσκευές τοποθετούνται εξωτερικά με βελόνες στο οστό και λειτουργούν ως νάρθηκες σταθεροποίησης του κατάγματος συγκρατώντας το με μεταλλικά πλαίσια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: Trauma Extrimities Mutifix

  • ΠΛΗΡΗΣ ΣΕΙΡΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟΔΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΚΡΑΣ ΧΕΙΡΟΣ 

Touch: Σύστημα αρθοπλαστικής βασικής άρθρωσης του αντίχειρα (CMC) διπλής κίνησης με εμφυτεύματα διπλής επίστρωσης πορώδους τιτανίου και υδροξυαπατίτη. Δύναται 144 συνδυασμοί των επιμέρους υλικών (cups, neck, stems) για βέλτιστη εφαρμογή στην ανατομία του ασθενούς. Κάθε κομμάτι της αρθροπλαστικής μπορεί να αντικατασταθεί μεμονωμένα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: Touch

Kerifix: Οι άγκυρες ραμμάτων KeriFix® ενδείκνυνται για την επανακαθήλωση των μαλακών ιστών του χεριού και του καρπού. Η εισαγωγή της άγκυρας γίνεται με πάκτωση με χρήση ειδικού εργαλείου (περιλαμβάνεται στη συσκευασία).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: Kerifix

Keriflex: Αρθροπλαστική μικρών οστών των δακτύλων χειρός (MCP/PIP) με εμφυτεύματα ιατρικής βιοσυμβατής σιλικόνης υψηλής μηχανικής αντοχής, σε προσαρμοσμένα μεγέθη. Τα εμφυτεύματα KeriFlex® αντικαθιστούν τις αρθρώσεις που επηρεάζονται από τη ρευματοειδή αρθρίτιδα, οστεοαρθρίτιδα ή τραυματική αρθρίτιδα και παρέχουν δύναμη, ευελιξία και ανθεκτικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: Keriflex

Kerifuse: Υπέρ-ελαστικά εμφυτεύματα για την αρθρόδεση των δακτύλων (DIP/IP) από NiTi.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: Kerifuse

Η DMPS LTD είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των κατασκευαστικών οίκων Medartis, KeriMedical και NCS στην Ελλάδα.

Scroll to Top