ΘΕΡΜΟΔΙΑΜΟΡΦΩΣΙΜΟΙ ΓΥΨΟΙ – ΝΑΡΘΗΚΕΣ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ

Η εταιρεία μας προσφέρει σε αποκλειστική διάθεση σε Ελλάδα και Κύπρο, το Θερμοπλαστικό υλικό X-LITE® της Σουηδικής εταιρείας ALLARD Int, κατάλληλο για την αντιμετώπιση καταγμάτων Άνω και Κάτω Άκρων.

Το X-LITE® είναι κατασκευασμένο από 100% βαμβάκι και μη τοξική ρητίνη όπου θερμαινόμενο άνω των 70 βαθμών, έχει την δυνατότητα να διαμορφώνεται και να σχηματίζεται εύκολα (όσες φορές χρειαστεί), εξατομικεύοντας τις ανάγκες ανά ασθενή “custom made.

Το θερμο-επανα-διαμορφώσιμο X-LITE® είναι μη αλλεργικό, μη τοξικό, οικολογικό, ανθεκτικό, αδιάβροχο και ελαφρύ, ακτινοδιαπερατό, με δικτυωτό καινοτόμο σχεδιασμό, παρέχοντας στον ασθενή ελευθερία κινήσεων χωρίς να αλλάξει την καθημερινότητά του. Πλένεται και σαπουνίζεται εύκολα κρατώντας καθαρή τη περιοχή τοποθέτησης του, αλλά και ασφαλή το υλικό από κάθε μικρόβιο.

Τα λοιπά θερμοπλαστικά και συμπληρωματικά υλικά που το συνοδεύουν έρχονται για να τελειοποιήσουν την εκάστοτε κατασκευή του custom made Θερμοπλαστικού Νάρθηκα ώστε να προσδίδουν άνεση, ευκολία, ασφάλεια και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Σαν αδιάβροχο υλικό διαθέτει αντί-μικροβιακές ιδιότητες ενώ παράλληλα στο σημείο τοποθέτησής του, παρέχεται πολύ καλός αερισμός χάρη στο ειδικό πλέγμα σχηματισμού του. Δεν απαιτείται η χρήση γαντιών για την τοποθέτηση του.

Είναι ιδανικό για χρήση σε ευπαθείς ομάδες ασθενών, σε μικρά παιδιά, εγκυμονούσες, ασθενείς με ευαισθησίες δέρματος, αλλεργικές αντιδράσεις και άσθμα.

Αποτελεί καινοτομία καθώς είναι Βιο-διασπώμενο βάση πρόσφατων μελετών, ενώ συμμορφώνεται πλήρως με τα πιο αυστηρά διεθνή πρότυπα.                               

Η χρήση και η εφαρμογή του προϊόντος ενδείκνυται από Ορθοπεδικούς, Φυσιάτρους, Φυσιοθεραπευτές, Πλαστικούς χειρουργούς καθώς και Ωτορινολαρυγγολόγους.     

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: Thermoplastic Materials – X-Lite

Το Navy™Xtra είναι μια πρόσφατα αναπτυγμένη ζώνη υποστήριξης της πλάτης που προσφέρει επιπλέον σταθερότητα χάρη στην ενσωματωμένη πλάκα 3D-LITE™. Η πλάκα αυτή είναι φτιαγμένη από ελαφρύ θερμοπλαστικό υλικό που διαμορφώνεται εύκολα για να ταιριάζει σε όλους τους ασθενείς ενώ οι αφαιρούμενες πλαστικές πλάκες στο μπροστινό μέρος της ζώνης, συμβάλλουν σε μια πολύ σταθερή στήριξη της σπονδυλικής στήλης για ασθενείς με πιο σοβαρές καταστάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: Back Supports – Rigid – Navy Xtra

Foot Drop είναι ένα ιατρικό σύμπτωμα που περιγράφει την δυσκολία ανύψωσης του μπροστινού μέρους του ποδιού. Το Allard AFO είναι μια όρθωση που βοηθά στην ανύψωση του ποδιού προς τα πάνω κατά τη φάση της αιώρησης δημιουργώντας ένα καλύτερο μοτίβο βαδίσματος. Η όρθωση βοηθάει ανθρώπους με διαταραχές στη βάδιση να έχουν καλύτερη ζωή χάρη στη σταθερότητα και τη δυναμική λειτουργία της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: Foot Drop Adult

Το Humerux είναι μία όρθωση του βραχιονίου που ενδείκνυται για τη θεραπεία καταγμάτων διάφυσης του βραχιονίου, την μετεγχειρητική θεραπεία των καταγμάτων αυτών καθώς και τον έλεγχο της αστάθειας κατά τη διαδικασία της αποκατάστασης. Το υλικό της όρθωσης επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και μειώνει τον κίνδυνο ερεθισμού. Έχει δύο θερμοπλαστικά ελάσματα που μπορούν να ρυθμιστούν με θέρμανση, αν χρειαστεί, καθιστώντας την  εφαρμογή στον ασθενή εξαιρετικά εύκολη και εξασφαλίζοντας την ελευθερία κίνησης της άρθρωσης του αγκώνα.  

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: Humerux

Η DMPS LTD είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος του κατασκευαστικού οίκου Allard Int στην Ελλάδα.

Scroll to Top