ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΩΜΟΥ

  • ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ ΒΡΑΧΙΟΝΙΟΥ
  • ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ ΑΝΩ ΠΕΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΒΡΑΧΙΟΝΙΟΥ
  • ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ ΚΛΕΙΔΑΣ

Τα κατάγματα των οστών στην άρθρωση του ώμου ανήκουν στα πιο κοινά κατάγματα εξαιτίας της ανατομίας του ώμου καθώς πρόκειται για την πιο ευκίνητη άρθρωση στο ανθρώπινο σώμα. Στην περιοχή του ώμου η κάκωση μπορεί να είναι στο άνω τμήμα του βραχιονίου οστού (κεφαλή βραχιονίου) ή στην κλείδα. Τα συστήματα που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση των καταγμάτων αυτών, διαθέτουν μια σειρά από ανατομικά διαμορφωμένες πλάκες που ταιριάζουν στην ανατομία του οστού παρέχοντας εξαιρετική σταθερότητα στα κατάγματα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: Shoulder

  • ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΠΕΤΑΛΟΥ RCR (ΔΙΟΣΤΙΚΩΝ ΡΑΜΜΑΤΩΝ)

Το GT Tunneler (GT-T) είναι μια συσκευή διάνοιξης σήραγγας για την διοστική αποκατάσταση του στροφικού πετάλου του ώμου. Ενδείκνυται για την αποκατάσταση οποιουδήποτε τύπου ρήξης του περιστροφικού πετάλου επιτρέποντας τη διάτρηση της κεφαλής του βραχιονίου με γρήγορο και εύκολο τρόπο. Είναι μίας χρήσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία πολλαπλών οστικών τούνελ χωρίς την ανάγκη πρόσθετων εργαλείων. Η διαμόρφωση του άκρου της συσκευής δίνει την δυνατότητα της εσωτερικής καθοδήγησης και έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στην ανατομία του μείζονος βραχιονίου ογκώματος, προκειμένου να διευκολύνεται η εισαγωγή και η χρήση.  Η διάνοιξη σήραγγας σε ευθεία γραμμή εξασφαλίζει την αποφυγή του κινδύνου χαλάρωσης των ραμμάτων και παρέχει σταθερή στερέωση στη διάρκεια του χρόνου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: GT-Tunneler

Το Taylor Stitcher® είναι ένα εργαλείο που έχει σχεδιαστεί για την αποκατάσταση ελαφριών έως μεγάλων τραυματισμών του στροφικού πετάλου με τη δημιουργία μίας καμπυλωτής εγκάρσιας διοστικής σήραγγας (ή και παραπάνω από μίας) γρήγορα και με προκαθορισμένο σημείο εξόδου εξασφαλίζοντας την ποιότητα της βιολογικής αποκατάστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: Taylor Stitcher

Η DMPS LTD είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των κατασκευαστικών οίκων Medartis και NCS στην Ελλάδα.

Scroll to Top